DELİOSMAN İLKOKULU
DELİOSMAN KÖYÜ DELİOSMAN KÜME EVLERİ DELIOSMAN ILKOKULU BLOK NO 27A MERKEZ / KİLİS

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişime gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik olarak gören,yüksek moral degere sahip,kendne güvenen katılımcı,kendini sorgulayan etkili ve nitelikli,çagdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin;Bilgili,becerli,dürüst ve sorumluluğunubilen araştıran,sorgulayan,paylaşan çok yönlü ve tarafsız bakabilen cevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle,sorunların farkında olabilen,ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi istek ve yetenekleri doğrultasında yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış anadilini doğru ve etkiki konuşan yazan anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven,İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Normal Öğretim

08.30-14.00